Sjukling

Kastreringen avklarad och Oliver har oooont! Fick bara med en tablett smärtstillande (fan va snålt) och gav han en fjärdedel tablett nu ikväll för han verkade ha så ont. Skulle egentligen ha gett den imorron bitti. Inte tuppa han av när han kom hem heller som veterinären sa att han troligtvis skulle göra. Han har mest varit orolig och haft ont. Nåja, vi får väl se om den lilla tabletten gör nån verkan så han får sova lite inatt iaf.
De värsta var väl när jag skulle ta bort den lilla omläggningen på benet efter sticket. Tejpen sitter fast i pälsen så när jag rycker så drar jag med pälsen och det gillade Oliver verkligen inte. Så den sitter kvar. Får väl se om jag får bort den senare.

Btw, det ryker när jag andas här nere i stugan. Det betyder att det är kallt! Får väl se om jag överlever natten.Veckans klipp!

Imorn är den stora dagen för Oliver! Kastrering står på schemat. Snipp snipp!


Tsunamin

Det är 5 år sedan denna tragedi inträffade. Ta er verkligen tid att kolla på klippet, för det ger verkligen en inlevelse för hur hemskt det måste ha vart för dom inblandade.


God jävla jul

Imorn vaknar vi alla upp och plötsligt är det jul!

Iår tar jag knäcken..

På oss alla!


Jul när den är som bäst!


Varför?

Men blä. Varför ska de va så äckligt jobbigt å kliva upp på morronen???


Och?

Yttrandefrihet. Har du nå emot det eller?

Nattsudd


Det här var första gången jag hörde Celine Dion. Jag kommer så väl ihåg det. Året var 1996, jag var 7 år och befann mig på västkusten på semester. Vi satt i den lilla stugan hela familjen i den stickiga yllesoffan och kollade på avslutnings cermonin för OS i Atlanta. Jag kommer ihåg att jag vart väldigt imponerad av hennes röst och i mina 7 år på denna jord hade jag aldrig hört något liknande. Än idag är det en av mina topp 5 upplevelser. 12 år senare satt jag på läktaren i Globen och väntade spänt på att denna kvinna, som hade berört mig så djupt den kvällen på västkusten, skulle komma upp på scenen.

Många har tyckt och tycker att det är lite "töntstämpel" att erkänna att man lyssnar på Celine Dion. Men det tycker inte jag. Visst har jag inte vart helt bekväm med det i tonåren kanske, men det är svårt att inte lyssna på henne. Människan har sålt över 200 miljoner album världen över och är idag den bäst säljande kvinnliga artisten i historien, så det måste väl ändå vara rätt mycket människor där ute som lyssnar på hennes musik? Jag äger nästan alla hennes engelskspråkiga skivor. Endast en skiva fattas i samlingen och det skäms jag då inte över, tvärtom. Jag har blivit imponerad och beundrar få människor här i livet och Celine är en av dom. Inte bara av hennes röst utan även för det hon jobbar för. Hon använder sin populätitet genom att sjunga för välgörenhet och försöker göra en skillnad för fattiga barn m.m. Sånt gillar jag och hatar när artister enbart försöker tjäna så mycket pengar som går. Fattar inte hur folk kan stödja sånt skit och köpa deras musik.

Näväl. Jag ska försöka hålla mig vaken hela natten och hela söndagen, för jag har ju lyckats ställa om dygnet igen. Den här gången vet jag inte riktigt hur det gick till. Jag är väl en obotlig nattmänniska helt enkelt. Jag gillar att vara vaken på natten. Jag känner mig så ensam och ibland kan det vara skönt. Slippa alla människor om dagarna. Jag är väl inte direkt osocial men heller inte den socialaste människan i ett par skor. Jag behöver min ensamhet och utrymme för att orka vara social.

Vart visst ett lite längre inlägg än vad jag hade tänkt mig^^

Peace out 


Dom ska ut!


(Regeringen alltså)
Nästa år får jag rösta för första gången=)

Allt fler verkar hitta hit till min blogg. Kul. Det peppar när man vet att folk möjligtvis läser!


absolut sömnlös

Det borde det egentligen heta. Allvarligt, det ser ut som att någon hämdlysten själ har varit och dragir ett par rejäla vändor med sandpapper under armarna.

Tur att jag inte behöver använda deo som svider!

sömnlöst


Tack vare den här produkten så blir det en sömnlös natt. Fy helvete vad det svider! Det är ju för i helvete olidligt! Sår får jag oxå. Nej, då stinker jag hellre kossa alla dagar i veckan livet ut.

Aj.


Michelle Pheiffer

Vadå botox?:P


ipren tack

Idag är ingen bra dag. Huvudvärk som inte kan vara av denna värld. Inte ens julmusik kan få mig att dra på smilebanden...

Blä

By Hytter

Vad tycks om den nya designen förresten? I like it.

Vinnarlåten!

Studioversionen av Higher. Riktigt jävla bra. Bästa vinnarlåten hitills! Om Andreas Carlsson skulle offra ena handen för hans röst så skulle jag offra båda händerna=)


Vem vinner Idol 2009?

Erik så klart. Calle är förvisso charmig, men inte mer än så. Skulle inte vilja se nån av dom som vinnare, faktum är att iår har jag inte haft nån direkt favorit alls. Men baserat på sång så måste ju Erik vinna.

Föresten verkade ju vinnarlåten rätt bra det lilla man hörde förra fredagen. Hoppas den inte går i stuket med "This is my time" eller "dreams" eller nåt. Fånigt.hotmail.com


shopaholic

Upptäckte att jag shoppat för vääääldigt mycke pengar den här månaden. Och det är bara den 10e.. Tur man bor hemma säger jag bara! haha. Men garderoben mår bra iaf=)


Lusselelle


Ska snart bege mig och se Leo och massa andra barn sjunga Staffan, s:a Lucia och allt som hör därtill=) Påminner mig om när en annan var liten och blev utsedd till "sockerbagar'n" år efter år, haha, synd att de inte finns bildbevis!


Någon?

En ny design önskar jag mig. Någon som känner sig manad?

Hö hö


Mina tavlor som kära Denice har ritat helt själv=) Tack darling, I miss you!


Så här mysigt kan jag ha det i stugan. Blommorna är dock rätt döda trots mina desperata försök att hålla dom vid liv:P

/Thompa


Ryggbehandling nr 1

I tisdags var jag i Örebro på ryggbehandling hos Bo Rudberg, mannen med dom magiska händerna:P En osteopat som är väldigt duktig. För första gången fick jag en ordentlig utredning på ryggen. Nu vet jag vad som har/är problemet! Kom väl inte som en överaskning, för jag har ju misstänkt det länge, men nu fick jag mer ingående berättat vad det innebär.

Problemet är alltså att jag är sned i bäckenet (hela 12 mm, vilket är ganska mycket) Jag har ett 1,5 cm längre vänsterben som bidrar till detta. Och eftersom jag har gått med detta i flera år har ryggraden börjat roterat, vilket gör att jag även har fått ont i nacken o ena axeln med huvudvärk som följd.
"Inte konstigt att du har ont" sa han. Jo tack..!

Nu kanske ni tror att han kommer att försöka knäcka o bryta tillbaka detta men det ända han gör är att trycka lite lätt på vissa punkter och på så sätt "påminna" kroppen hur den ska vara. Kroppen har glömt hur den ska reagera o läka sig själv på grund av stress eller hårda smällar. Den är i "chocktillstånd". 
På kvällen hade jag en fruktansvärd huvudvärk. Men på onsdagen kändes det för bra för att vara sant! Var länge sen jag hade en dag som var smärtfri!=)
Men på torsdagen hade jag jätteont i ryggen igen=( Nu har jag oftast bara ont på kvällarna men det är väl kroppen som ska ställa om sig skulle jag tro.
Det kommer ta ca 3 behandlingar för att få nån riktig effekt. Men han sa att det lika gärna kunde komma tillbaka så nu håller jag tummarna!! Tiden får utvisa resultatet.

Kalaset kommer gå på 600 kr/vecka. Men just nu skulle jag kunna betala vad som helst för att slippa ha ont!

Det ända jag ber om är att få kunna rida igen!

Men, nog tjatat om min förbannade rygg. Godnatt gott folk=)

/Thompa

wanted

Det finns en person som jag tänker på nästan varje dag. Du är saknad. Jag väntar på ditt samtal.

/Thompa

RSS 2.0