Apa i burTyp så känner jag mig ibland
SlutsnusatSitter och funderar på vilken sida jag ska lägga min sista snus... Hmmm.... Höger eller vänster... Vänster eller höger... Snussår eller inte snussår... Hmmm...

Senil

Glömde ju tacka Therese för designen, även om de måste till några ändringar=)

Ellen DeGeneres ShowJennifer Hudson joinar Ellen i hennes badrum och sjunger en duet tillsammans. Haha, man kan ju inte annat än älska den där kvinnan!

Ny dator- nytt livIdag är Leo här=) Vi har suttit och utforskat webkamran på min nya dator som jag förövrigt älskar!! Köpte den igår och än så länge är jag mer än nöjd med den. Min förra fick jag ju skrota=(

Har jobbat tre dagar i rad nu och lyckats försova mig dom 2 första dagarna... Har bara kommit 5minuter försent men ändå, det är ju fruktansvärt irriterande! Inte minst förargligt...

Och så måste jag ju nämna Säsongsavslutningen på Desprete igår. Hur bra var inte den? Sååå spännande och sååå himla kännslofullt. Grät av lycka i slutet, haha Inlevelse eller vadå? Kan inte vänta tills det börjar i höst igen=) Och det är näst sista säsongen=( Lika bar att förbereda sig nu... Men gårdagens avsnitt var ju en 10+ poängare!

Förövrigt en kanondag på jobbet idag=) Imorn ledig och sen jobba midsommar..

Tack hej


A Masterpiece


Jag bara älskar den här låten mer och mer för varje dag. Texten är ju fullständigt lysande!

Snyft

Min kära dator har nog sagt sitt. Blir en dyr reparation och då e det bättre att köpa en ny. Men alla minnen i bilder från skåne, studenten, balen och mycket mer kommer ju aldrig åter=(

Strömsholm dagen lång

Mamma o jag åkte till Strömsholm idag. Något trött efter alla som frågar en massa om Oliver. Åhhhhh va sööööt!! ÅÅhh kolllaa! Är det en Chi hua hua?? Hur gammal är den?? Till slut orkade jag inte prata så de vart bara ja och nej.
Vi kom precis lagom till lilla GP och kollade på den. Det vart Niklas Arvidsson som vann om jag inte minns helt fel. Efter det var det andra rundan för ponny allsvenskan, men den är ju inte så spännande att kolla på, så vi tog oss en titt i slottet. Jag älskar slott och gamla byggnader och det var minst sagt spektakulärt där inne! Oändligt många tavlor på kungar och drottningar och deras släkt förr i tiden. Allt ifrån klädkammare, stora matsalar, kungliga kläder och audiensrum får man se. På tredje och högsta våningen finns ett eget litet kapell som rymmer 100 pers! Mycket spännande tyckte jag och det tyckte nog Oliver med för han sa inte ett knyst;)
Väl tillbaka på tävlingsområdet byggde dom om till stora GP rundan och vi försökte få oss ett par bra läktarplatser. Tyckte banan såg ganska sjysst ut men det var många som rev bort sig totalt, bl.a OS ekipaget Peter Eriksson på Jaguar Mail. Två felfria endast! Vann gjorde Nina Braaten från Norge. 

Dessutom, när vi stod och kollade på dressyren så vände sig alla pressfotograferna sig om, en efter en, och plåtade sönder min hund! haha. Dressyren glömdes bort och där stod Oliver och var den stora stjärnan! haha=)

Tack hej

Vem fan är Tom?

Ja, inte är det jag iaf. När jag får hem brev där det står Tom på känns det inte som att det är till mig. Jag har stavat mitt namn Thom med h i över 10 år så stavningen utan H känns obekant. För några veckor sedan skickade jag iväg ett brev till skatteverket gällande ett namnbyte som jag velat göra i många år och fick det beviljat för några dagar sen. Nu måste jag göra om körkort och sånt eftersom min gamla stavning inte gäller längre i folkbokföringen. Har redan fått hem brev med stavningen Th, vilket känns bra=)
Jag började stava om mitt namn för ca 10 år sedan då jag vart mobbad för mitt namn. Många tyckte det var roligt att säga tom kartong, tom i bollen etc. Och menade på att jag var EMPTY! Fortfarande kan folk säga "roliga" saker om mitt namn, och det kan vara vuxna människor! Vilket är skrattretande, att vuxna människor beter sig som om dom vore i den åldern då jag bestämde mig för att "byta" namn.
Hur som helst så heter jag Thom numera officiellt.
Vill tacka mina föräldrar för mitt namn, men jag var inte riktigt nöjd över stavningen bara;)

Svenskt uppslagsord
tom tomt tomma adj.
utan innehåll (även bildligt "utan meningsfullt innehåll")Tack hej

Pink- Sober


Bra skit det här=)

Imorn blir det Strömsholm för hela slanten. Med eller utan nån att åka med.

Skåneland

Ska kanske berätta lite om Skåneresan för er som vill veta=) Kom då ner i fredagskväll vid 7 tiden och jag tog en snabb dusch och sedan for jag och Denice på Max i Helsingborg och åt. Hämtade David på Knutpunkten och for hem och kikade på en film och stupade i sängen.
Lördagen började med en underbart solig morgon vid 6 snåret. Gick ut med Oliver, pratade lite med Denice innan hon började jobba. La mig igen och sov lite åt lite frukost och sen ska ni få höra: Jag RED för första gången på 4 månader!! Kändes lite ovant i början men det gick fort över. Red lite byten i vart andra-vart tredje och lite arbetspiruetter och tog några språng. Red ju till och med bättre än innan. Kroppen har fått vilat lite;) Men det kändes i ryggen efteråt=(
Senare på dagen drog vi till Vegeholms strand och badade fötterna och Oliver=) Lite färg fick man efter lite stekande i solen=) På kvällen lagade vi mat och spelade TP och drack vin.
Söndagen stekte jag mest i solen innan jag åkte hem vid 7 på kvällen.
Idag har jag jobbat heldag och gick en förflyttningskurs kl 4 till halv 7... Något drygt efter 11 timmar på jobbet=(

Har fått lite otrevliga kommenterer i inlägget nedanför. Inget jag hänger upp mig på men folk som inte har något vettigt att tillföra göre sig icke besvär.

Nu väntar Desprete Housewifes- har ju missat 5 minuter redan=)

Tack hej

Tummen ur

Therese skulle styla om min blogg men detb verkar gå dåligt med det...

RSS 2.0