Esmée Denters- outta here


Esmée Denters. Den här 21 åriga tjejen kommer från Holland och om hon inte var den första så var hon en av dom första som sjöng covers och la ut på Youtube. 2007 upptäcktes hon av Justin Timberlake och skrev kontrakt på hans skivbolag. Hon blev då den första att få skivkontrakt genom att lägga ut sina videoklipp på Youtube. Nu är hon "a big star" och har bl.a medverkat på Oprah Winfrey och massa andra Tv-shower i Usa. Här är hennes fösta singel "Outta Here"


lite bilder


/Thompa


Amy jackson- happy


Hittade den här tjejen på youtube när jag kollade runt. Hon gör en cover på Leona Lewis Happy som jag la ut här under. Tycker hon har en riktigt bra röst. Men dra ner ljudet. Kvalitén kan skära lite i öronen.

/Thompa


Leona lewis- happy


Tummen upp eller? För min del blir det tummen upp(Y)


I LikeGlambert

Den 24 November kommer jag troligtvis befinna mig i en musikaffär, för då släpper Adam Lambert sin debutskiva. Min absoluta favorit från American Idol 2009. I Usa har han fått smeknamnet Adam Glambert, eftersom han är lite av en glamrockare. Nu undrar ni förstås hur jag lyckats falla pladask för en rockare och jag kan säga er; Jag har ingen aning! Jag är ju knappast ett rockfan, det är ytterst få rocklåtar som jag ärligt tycker är bra. Men Glambert har jag fallit för och jag tycker hela han e stencool. Älskar hans stil och framför allt hans hår! (försöker faktiskt skaffa mig en liknande frilla) Men vi ska inte glömma rösten som e det viktigaste för en artist=) Han e grym på det han gör helt enkelt=)

Adam Lambert


Adam Lambert

Adam Lambert/Thompa

Whitney Houston till Sverige

Whitney Houston


Idag släpps Whitney Houstons biljetter till Globen den 8 juni nästa år. E sugen på att åka, men det kan vänta. Brukar finnas biljetter att få tag på hela tiden. Man vill ju inte missa legenden.

Dammar av tangentbordet

Har blivit manad att skriva. Kanske blir lite sällan nu för tiden, men jag orkar inte skriva bara. Lat faktor! 
Så, vart ska jag börja? Har haft tur med jobb på sistone. Fått jobba helt lagom mycket än så länge den här månaden. Dessutom har jag fått ett bättre erbjudande på ett hoppstall i Belgien. Men med smärtor i rygg och nacke kan jag inte sätta mig på ett plan till Bryssel och tro på fullaste allvar att jag ska kunna göra ett bra jobb. Jag är riktigt avudsjuk på människor som får vara hela o friska. Men än har jag inte tappat hoppet på att det ska bli bra, det vore ju idiotiskt.
Annars rullar det på. Oliver ska bli plåtad av Ica på fredag. Ska bli kul, för hon är riktigt duktig med kameran! Fick äntligen hem min canvastavla på Oliver för nån dag sen som jag skickade efter för ca 4 veckor sedan. Den var jättefin verkligen! Äkta canvas ska kännas i plånboken=) Har inte bestämt mig vart den ska hänga, men det ordnar sig nog. Plötsligt mitt i allt kommer jag på det.
Drömde en konstig dröm när jag powernapade. Oliver vart uppäten av svarta får på Längåkersvägen i storå, en skidbacke i Löa där liften var trasig och folk flög hej vilt, ingen ville hjälpa mig att hitta telefonnr till vetrinären och mitt i allt det här skulle jag iväg och tävla. Antingen håller jag på o blir sjuk eller så är jag väl bara konstig..! :P 

So long bitches.  

Plötsligt...

...vart man ett år äldre!

Kanske, Kanske inte?

Har fått ett jobberbjudande på ett hoppstall utomlands som är väldigt svår att motstå. Allt hänger på den här förbaskade rygghelvetet.

/Thompa

RSS 2.0