A T-Shirt Can Change The World

Aids Kampanj
Mitt absolut bästa köp på länge. Samtidigt som jag köpte en enkel men tankfull t-shirt så skänkte jag pengar till Aids forskningen. H&M har självklart kommit med den briljanta kampanjen. Nöjd.

Jag ska cykla till jobbet imorn.

Du måste se det här Towa


Leo

Var och hälsade på Gullegrisen i förrgår:) Han var på riktigt bushumör.

Tänk vad stor han har blivit, snart fyller han 2 år!Obsessed


Har kollat på Obsessed med Beyonce i huvudrollen. Den va riktigt bra faktiskt. Beyonce har utvecklat sina skådespelar skills sen senast och briljerade i den här rollen! Rekomenderas!


Inte Bara Bloggtorka


Nu har den här boken legat på nattduksbordet i flera månader utan att jag ens öppnat den. Kanske dags att börja läsa lite mer? Brukar ju åtminstone bli en bok per år. Det är en psykologisk thriller och jag brukar ju tycka att deckare är bra, men det är något inom mig som gör att jag inte tar mig för att läsa. Kanske för att jag tycker att det alltid är dötrist att börja med en bok.


Pengar, en dödssynd?

Läste i tidningen om att vinna pengar. Sverige är ju bra lustigt. Det är okej att vinna pengar och bli mångmiljonär, men att jobba sig till pengarna är inte okej. Då "roffar" man åt sig. Ännu värre är ju att ärva pengar, då förtjänar man dom absolut inte.

Jag säger då det. Landet lagom.

Pengar stämmer in på många av dom sju dödssynderna. (Högmod, avund, girighet, frosseri)

Vad tycker ni?


Lyssna Då!

"You should have listened, there is someone here inside
Someone I thought had died so long ago"


RSS 2.0