Sommarnöje?


Pink på Grammy Awards tidigare i år. Såg i princip samma nr i Globen i höstas. Ett fåtal ändringar har hon gjort i detta nr. Gissa om man hade andan i halsen när man såg henne dinglandes i luften sjungandes 100 % live!
Den 23 Juli i sommar kommer hon till Ullevi med The Funhouse Summer Carnival Tour. Scenen kommer vara specialdesignad för kvällen. Tummen ner för min del är väl att Takida är förband. Mor, vi måste dit!!


Glambert

Wanna scream out
No more hiding
Don't be afraid of what's inside
Gonna tell ya you'll be alright
In the Aftermath
Anytime anybody pulls you down
Anytime anybody says you're not allowed
Just remember you are not alone
In the Aftermath


Imorn kommer Annis hem=)

Funderar

Många tjejer säger att dom tycker mer om herrparfym än damparfym. Många killar säger att dom tycker mer om damparfym än herrparfym. Jag hör till den gruppen. Damparfym luktar ju så mycket godare än herrparfym. Varför är det så? Tänk om hela världen kunde göra tvärtom? Va gott man skulle tycka att man lukta. I min parfymgarderob står det Hugo Boss, Lacoste, Monte Blanc, Mexx och lite annat smått o gott. Tänk om man kunde ha en Jlo istället och det var accepterat. Då skulle jag ju kanske tillochmed tycka att jag lukta gott och slippa stinka så starkt så man får ont i huvudet. En tanke jag fick bara..


Kollar på grey's nu. Måste erkänna att man ogärna vill slita sig från tvn. Har aldrig gillat det, men nu kanske man kan spontankika lite då och då?

Tänkte åka till Linde o lämna ett par ridskor på lagning (e ju snart dags för nypremiär!) Sen hem till Towa och byta mobil. Har ju fått köpa hennes=) Nice med lite uppgradering! Saknar att kunna lyssna på musik när man e ute o går.

Men jag får väl se vad jag hinner. Börjar jobba kl 1.

Ciao!

 


Avatar

Tänk vad mycke man kan hitta på youtube. Kolla runt lite på Avatar. Så jag kom in på soundtracket till filmen, som Leona Lewis gör i låten I See You. Och på den vägen hitta jag den här killen med en gudabenådad röst! Tycker han gör den här covern på Leonas låt riktigt bra. Har lite svårt att höra texten när Leona sjunger, men han får verkligen fram texten. Lyssna och njut. Men ignorera videon som är riktigt kass tycker jag:P haha.. Riktigt B om jag får säga så. Men han har ju ansträngt sig med klädbyte och allt^^


Funderar

Jag blev å tänka på en sak. Någon skrev en kommentar på awarden jag fick att det var starkt gjort av mig att skriva att jag var bög. Men att jag är homosexuell är lika naturligt och självklart för mig som det är att vara heterosexuell för dig.

Dagens Aha: Oliver hackar tänder när han sover. Bettskena?

Är sjukt sugen på P!nk på Ullevi i sommar.

Obs!

Hör upp alla. Den 2 mars är husfruarna tillbaka!!! Behöver jag ens nämna tid?

Desperate Housewives

Dessutom alla ni som tar studenten iår. Om ni e sugna på att jobba på ett varmt ställe utomlands så bör ni söka nu inför kommande säsong. Finns lite att söka på arbetsformedlingen.se och massa andra sidor. Ingen som e sugen på det? Förena nytta med nöje;) Jag har sökt ett par jobb! Roligare om man åker med nån man känner tänkte jag=)

 


Morronstund har guld i mun

Ny vecka- nya möjligheter. Har haft det jobbigt med sömnen ett tag nu, men det ska det bli ändring på från och med nu. Struktur i vardagen är det som gäller. Jag som hade blivit så duktig med promenader- vart tog det vägen? Ska ringa ett samtal först. Sen SKA jag ut och gå!  

Thom Karlsson

Sen har jag vart lite dålig på att uppdatera här. Det ska det oxå bli ändring på. Ska försöka blogga minst en gång om dagen. Känner mig bara så otroligt inspirationslös just nu. (ursäkta morronfrissan:P) 

favoriter


Back To The 90s

Vi var väl inte stora, kanske 5-7 år. Vi visste att den var där nere i källarn och jag antar att vi fick en idé om att testa vad den gamla LPn gick för. Kvinnan på albumet såg intressant ut så den slängde vi på. Rätt fascinerande att vi över huvudtaget visste hur man slog på en LP men det gick ju fint. Det är ju sånt man får lära sig när man växer upp med ett fan av Flamingo. Ja, vi hade väl lite överskottsenergi antar jag och det dröjde inte länge förrens det börja rycka i fötterna. Det sluta med att vi löpte amok och sprang runt som galningar i det stora stora rummet i källarn på Grindvägen 12 med musiken på högsta volym. Jag kan fortfarande se oss framför mig. Vi måste ha sett bra roliga ut med ögon stora som tefaf och ben som gick på högvarv! 

Faster Than The Speed Of Night Töffsa<3 


Vad vore livet utan musik?


RSS 2.0