31.03.04


Det är idag 6 år sedan det hände, den där olyckan i hagen.

<3


Adam Lambert Till Sverige

Text från finest.se:
Han kom tvåa i American Idol 2009 men blev förra årets stora snackis i USA. Med en unik stil som för tankarna till en manlig version av Lady Gaga tog Adam Lambert tv-publiken med storm redan tidigt in i säsongen. Under American Music Awards hånglade Adam upp en kille på scenen, en kyss som blev omskriven världen över. När tidningen Rolling Stones satte Lambert på sitt omslag slog man dessutom alla tidigare försäljningsrekord.

Idolen Lady Gaga har offentligt hyllat Adam för hans stil och har dessutom skrivit en låt på hans platta som släpps den 5 maj. Redan i april kommer Adam Lambert till Sverige för att träffa nordiska journalister. Under sin vistelse i Stockholm bjuder han också på ett intimt showcase på Berns den 31 april.

ZZZZzzzzzzzz

Igår natt drömde jag att jag var & såg idolfinalen med Desperate Housewives fruarna=) Jag hängde mest med Gabi & Carlos:P Natten före det tog jag OS silver i längdskidor på Överbacken.

Sömn. Jag säger då det!


Ceasar

Här om dagen kollade jag på Mannen som talar med hundar och jag blir alltid lite impad av vilken pedagogik han använder.

"Lever du i det förflutna tillåter du inte andra att sträva framåt"

Tycker man kan relatera mycket till människans egna beteende också. Och han har ju rätt. Lever man i det förflutna tillåter man aldrig någon annan  att förändras.


Vågen

Jag har funderat ett tag på om jag ska tatuera mig. Jag vill ha mitt stjärntecken någonstanns på kroppen. Vågen kanske inte är det vackraste sjärntecknet men det är i alla fall en del av mig. Om jag nu skulle göra det vill jag vara 100% säker och lite till;) Har liksom ingen lust att gå och ångra det för resten av livet.

Vågen
Något sånt här förutom texten hade jag tänkt mig.


Can't Help Falling In Love

Detta mina damer och herrar är Celine Dion när hon var som bäst röstmässigt. Här ger hon sig på en Elvis klassiker.

"A masterful take on the Elvis Presley's classic. Taken from her 1993 tour where she closed each show with this song. It proves how skilled of a vocalist she is. Year: 1993"

Brits Awards 2008


Helt sjukt bra.


Remember Me


Annis & Jag var på bio i fredags och såg den här filmen. Rekomenderas varmt. Det var så mysigt så=)


Min nya träningskompis


Jag tycker om min nya kompis. Det är kanske inte den fräckaste & snyggaste kompisen, men den duger gott åt mig. Vi har redan hunnit spendera lite tid och mera lär det bli:)


Once you kill a cow, you gotta make a burger


Ingen har väl undgått den nya omtalade videon av Lady Gaga & Beyonce regisserad av svensken Jonas Åkerlund. Blir mer o mer sugen på att åka till Globen o se henne. Men vi får se vad lönebeskedet tillåter:P

Melodi Grand Prix

Snart dags för final i Melodifestivalen. Vet inte riktigt vem/vilka jag håller på. Men risken e ju ganska stor att det blir en ballad i år. Jöbacks låt var ju rätt ok, men hans röst e ju såååååå gnällig! Nåja, nån ska ju till Oslo. Let's find out.


Why?


Vårskrik

Utan för stora förhoppningar men jag tror attt våren är på ingång=) Var ute på en promenad med Isor nyss och det är minst sagt skönt att känna doften av koskit, leriga skor och ha solen rakt i ögonen=) Våren är bannimig min favoritårstid! Det ljusnar både utomhus och inne i själen. Hade lite nostalgi när jag kolla på Jönssonligan på Mallorca idag. Fan va de skulle sitta fint med en utomlandsresa!


Tillåt mig öppna käften... Tack.

Sitter här och väntar på Hollywoodfruarna. Nypremiär ikväll!
Mycket har hänt sen senast. Bl.a har Oliver gjort sig illa på benet och går på smärtstillande. Tror dock han e rätt ok nu. Dessutom har jag köpt mig en pilatesboll. Har blivit frälst av pilates och längtar efter min pilatesstund som jag ägnar mig varje dag. Och förra veckan har jag gett mig fan på att jag nån gång i livet ska ha magrutor så jag kör stenhårt med situps med min pilatesboll. (jävligt effektivt) Hoppas kunna börja springa längre fram på våren. Tänk. I höstas våga jag inte ens tänka på träning pga ryggsmärtorna. Även om det inte är helt bra nu så är jag på god väg iallafall!

Hollywoodfruar

 

Aftermath- Adam Lambert

Vissa låter e bara för bra. Den här låten har en förmåga att fylla mig med energi och hopp! Texten är underbar och hans röst minst lika underbar.Måste till Strömsholm med Oliver imorn. Skedde en liten olycka imorse...


RSS 2.0