Typiskt!

Jaha, det va då själva fan. Så fort man har kommit igång som bäst med träningen får man benhinneinflamation. Så jävla typiskt. Får hålla mig borta från diverse konditionsträning och hålla mig till styrketräning och promenader. Men tydligen ska man inte promenera, utan hellre cykla. Jävla skiiiiit!

Throw Your Hands Up!


Älskar den här låten från Whitney Houston's comeback album från förra året.

NO H8


Gillar NO H8 kampanjen. Gjorde ett eget bidrag:P

Vad kampanjen vill säga, får ni lista ut själva.

Underbar dag.


Tipptopp

Jag har hittat en ny träningsblogg från Canada och det har aldrig varit roligare att träna! Löööööööve it!!!

Gay Bullying

Glömde.
Här kan ni se hela programmet:Don't Ask, Don't Tell

Kollade på Larry King på CNN här på förmiddagskvisten. Blev fruktansvärt upprörd. Dagens topic var Gay Bullying- för vad många unga homosexuella i Usa har begått självmord på kort tid. Gäst var en mycket upprörd Kathy Griffin, som är emot och jobbar mycket med hatbrott just för homosexuella.

De som begått självmorden har varit i åldrarna 13-18. Allt pga att de vågade vara sig själva och öppna om sin läggning. Mobbade, utstötta och förnedrade, orkade de inte längre leva och valde att göra slut på sina liv. Detta gör mig så förbannad. Vi lever alla i 2010, vare sig det är i Sverige, Usa eller Indionesien, lik förbannat håller detta elände med mobbbing fortfarande på. Usa har till och med en policy, grundad av Bill Clinton, som heter Don't ask, don't tell. Lagen grundar sig på att homosexuella i Usa's Armé inte får berätta om sin läggning och deras överordnade får inte fråga om deras underordnades läggning. De som bryter mot denna policy blir avskedade från armén och de redan öppet homosexuella får inte gå med i armén. Hör ni hur det låter? Landets forna president gjorde en lag för människor som föddes homosexuella att tystas och inte vara öppna om sig själva. Det är så sjukt och hör inte hemma i år 2010. Och detsamma gäller främlingsfientliga människor. Jag tycker vi har kommit så långt i människans utveckling att folk som väljer att leva öppet om sin läggning inte ska behöva bli så utstötta och mobbade av samhället att de tar sitt liv. Ingen ska behöva känna att man inte orkar leva. Kathy Griffin sa så här om mobbarna: They also have their blood on their hands.


Älskade Oliver

Oliver

Idag begravde jag min prins. Jag har inte haft orken och varit osäker på vart jag ville ha honom, dessutom har jag fått vänta i 4 veckor på gravstenen.  Men det här var den perfekta platsen för hans eviga vila. Jag känner mig lättad även om det tog emot vid varje spadtag. Det kändes som att begrava halva mitt hjärta. Men jag tycker det vart så fint och ett inre lugn infann sig när jag backade tillbaka ett par steg och tittade på resultatet.

Vila nu älskade <3

<3

Oliver
Jag saknar dig.

Fly, fly precious one
Your endless journey has begun
Take your gentle happiness
Far too beautiful for this


The man who can't be moved

Lyssnade på en gammal skiva jag gjort och blev glatt påmind om den här låten. Texten är helt kanon.

RSS 2.0