Beyonce gravid

I natt på MTV Video Music Awards avslöjade Beyonce att hon är gravid. Det var lite oväntat tyckte jag, med tanke på det nya albumet så trodde jag och hade hoppats på att hon skulle ge sig ut på en ny turné. Vill så gärna se henne live. Men nu har hon alltså andra uppgifter framför sig:)

Temporary Home

När det kommer till countrymusik så är jag helt dödsförälskad i Carrie Underwood. Det har jag varit ända sedan hon vann American Idol 2005. Faktum är att hon är den mest framgångsrika deltagaren om man ser till antal priser och utmärkelser hon fått. Igår upptäckte jag en låt av henne som jag inte hört förut. Om gud kan sända ner änglar till oss så har han i så fall gjort det med Carrie Underwood. Hennes röst är så fantastisk och hennes peronlighet har inte ändrats nämnvärt sedan Idol. Hon är samma gamla bondtös från Oklahoma nu som då.

/>
Och här berättar hon hur låten kom till.

Han har gjort det igen!

Fy fan va trött jag är på den här skiten! Nu har jag försovit mig igen. Den här gången till ett besök på vårdcentralen i Linde. Nu får man väl en avgift på de också. Det är dyrt att inte höra ett skit! Är det verkligen ingen som har tips på hur man gör för att komma upp på morgonen???

Inglourious Basterds

Måste vara en av de bättre filmerna jag sett på länge. Tarantino är ett geni!

Robert Pattinson VS Mig

Förra hösten var jag ute med Sara och tog lite kort. Mitt önskemål var "Twilightkänsla". På morgonen när jag vakna och tittade ut så hade det lagt sig ett litet, litet snötäcke på marken, precis som i Eclipse. Vilken tur tänkte jag! Och resultatet blev kanon! Nu vart jag och se lite konstig ut för att jag var tvungen att förminska bilden ganska rejält så ni kunde jämföra, men ja, ni fattar känslan ändå:)


Kommer ni ihåg?


Mitt första utseende på bloggen. Den känns så... Oaktuell.

Vilken Disneykaraktär är du?

Jag är Dumbo. Eller var. Jag önskar bara att jag också hade en Timothy när jag var liten.

Musiktips till den som tränar

Idag när jag träna slog jag på Spotify som vanligt, men var så trött på spellistan, så då kom jag på att ja den här gamla dängan ska jag spela för glatta livet, vilket fick mig att upptäcka den här 10 min långa mixen av låtar av denna gruppen som jag nu talar om:)

Sömn är högt på min prio lista. Men........

Det här med att försova sig är ju något av ett litet känsligt ämne för några. Själv har jag inget problem med att folk försover sig, för jag är själv en sådan person, så jag vet hur det är. Vissa människor kan inte låta bli att ge onda ögat om man råkat försova sig en morgon. Andra tycker att det är oansvarigt. Ja men hur kan det vara oansvarigt undrar jag? För att jag inte hör mina 2 klockor som ringer? Eller var det för att jag låg och vred och vände i ångest så jag inte kunde somna kvällen innan? Borde jag få dödsstraff för det?
Jag kommer ihåg när man var mindre och det var någon som hade försovit sig till skolan, då ogillade man den människan lite grann. Man tyckte att personen i fråga var lite av en slarver. Och konstigt nog finns den attityden kvar hos många. Men man kan ju faktiskt inte rå för det. Det är ju inte så att jag går upp och stänger av klockorna och somnar om i godan ro igen. Det finns säkert sådana människor också, men jag är inte sån. Hade jag kunnat påverka mitt undermedvetna att vakna i tid eller åtminstone reagera på oljudet på morgonen så hade jag givetvis gjort det. Men nu är det så att jag är en sån som kan sova hur länge som helst om det inte är någon som väcker mig. Det har till och med hänt att jag försovit mig till kvällsjobb.
Jag har nog prövat allt förutom den där kudden som finns ute på marknaden. Den vibrerar nämligen på angiven tid. Den skulle nog kunna funka rätt bra. Men tills dess får jag nog räkna med fler morgonar med ett bryskt uppvak och den där ilskna, besvikna känslan man får i kroppen.

080811

Det är så här på kvällarna som det börjar spritta lite i fingrarna och jag vill skriva lite. Ibland vill jag skriva ner mina tankar, men oftast så är jag alltför långt ifrån datorn, och när jag väl sitter här så minns jag inte vad det var jag ville skriva. Känner att jag vill börja skriva lite mer igen. Därför frågar jag er, ni få som fortfarande tittar in, vad vill ni läsa om? Vad är det som har gjort att ni fortfarande vill titta in här?

RSS 2.0