Bad Romance is da shit!

I want your ugly
I want your disease
I want your everything
As long as it’s free
I want your love
Love-love-love
I want your love


Love it!

/Thompa

bättre sent än aldrig

Måste ju berätta lite om P!nk konserten som mamma och jag såg i tisdags i Globen. Även fast vi hade sidoplatser så var det helt galet bra!! Om man tycker hennes studioversioner e bra så är det ingenting att jämföra med live! Dessutom bjuder hon på en show utan dess like. När jag satt där så funderade jag på om hon kändes äkta eller ej, många kan kännas falska och lite teaterapor, men P!nk kändes tvärtom. Hon är äkta, jordnära och säker i sig själv. Men det jag älskar mest hos henne är att hon aldrig duckar för att säga vad hon tycker. Hon har en image som e tuff som många kan ha lite problem med, men innerst inne e hon nog en omtänksam och kärleksfull människa. Fan vilken bra människokännare jag e!Bäst var: det var så mycket som var bra, men helt klart introt, jätteclownerna, Dear mr. president, bad influence, family portrait, who knew och mycket mer=)

Sämst: förseningen. Och helt klart förbandet som sög!!

Besvikelsen: som jag väntade, hoppades, väntade och hoppades på att hon skulle sjunga Sober. Men insåg att det inte kommer inträffa när The End kom upp på skärmen...
 
Irriterande:
vi satt väldigt nära högtalarna och det tog säkert 1,5 dag att återfå hörseln igen=)

/Thompa

P!nk- sober

Kollade in hennes super coola video till den überbra låten Sober ( som hon inte sjöng i Globen:/ ) Då upptäckte jag om man stannar klippet på 0:08 så kan man tyckas att det ser ut som Stadshuset i Stockholm. Jag kollade upp det och mycket riktigt så är det Stadshuset. Faktum är att hela videon är inspelad i Sverige och regisserad av en svensk. Kolla in själva vetja!


/Thompa


Houston på grammygala

Vi kommer knappast få uppleva en sådan här röst i toppskick i Globen efter all knark hon stoppat i sig. Men vi kommer få uppleva en legend som är drogfri och mår bra igen=) Som dessutom fortfarande sjunger 100 resor bättre än många av dagens artister./Thompa


*Stolt*

Idag lyckades Annis o jag "roffa" åt oss 2 Whitney biljetter=) Glad över att äntligen få uppleva ännu en levande legend! Senast Celine Dion och nu Whitney Houston. 8 Juni 2010 kommer det bli av. 7 månader från idag. Globen väntar spänt=)
 


I know. Spegelvänt, men webcamran var närmast till hands=)

/Thompa


Some pics


RSS 2.0