Amy Winehouse Död

Amy Winehouse hittades död i sin lägenhet i London kl 16 brittisk tid idag. Bara några timmar tidigare hade ett offentligt meddelande getts ut om att hon skulle ta en paus från musiken. Ja, det läste jag. Antar att pausen blir lite längre än beräknad? Skämt å sido. Det är otroligt tråkigt & tragiskt att det blev som det blev, för hon besatt en otrolig begåvning. Så unik med bra låtar.

Ganska Sant


4

Efter att ha lyssnat på Beyonces senaste album så tycker jag att det mesta liknar ingenting. Hade stora förhoppningar på en minst lika bra skiva som den förra, men nej, den här går inte hem alls hos mig.
Men det finns dock en riktigt bra låt från skivan och det är den här.

Och hur snygg är inte kvinnan? Hon måste säkert lukta svingott också, för hennes parfym Heat Rush luktar ju hur gott som helst:)

Jessie J

Första gången jag hörde henne tänkte jag "Jaha, ännu en söndermixad artist" Men sen när jag kollade upp henne lite mer ingående verkade hon vara en intressant och egen person. Hon är otroligt talangfull och skriver väldigt bra och meningsfulla låtar till både sig själv och andra artister. Kul och veta är att hon gått på samma skola som Leona Lewis, Amy Winehouse och Adele. Och vilka röstresurser hon har!
Jag är hooked.

RSS 2.0